Na twee jaar 'Zonder Filter' vindt Steven het tijd voor een frisse start: op pad gaan zonder vast materiaal, in het gezelschap van vers comedytalent.

Steven is de host en de hoofdact van de avond. Eerst spelen er twee "young ones" (45 min.) en na de pauze neemt Steven over (45 min.). Wat hij brengt ligt niet vast. Hij doet gewoon zijn zin. 

 

Dit zijn The Young Ones:
 

Amelie Albrecht

Amelie is nog geen jaar bezig, maar werd wel meteen een van de drie finalisten van de Radio 2 Humorklas. Ze won ook de juryprijs op de Commeere Comedy Cup 2018. Ze weet te charmeren met een zeker je-m’en-foutisme en een dosis zelfrelativering. Voorlopig is ze nog een ongemotiveerde postbode, maar voor hoe lang nog?

 

Edouard De Prez

Edouard De Prez is een jonge comedian uit Gent met het bijhorend sappig accent. Met zijn scherpe observaties ontmantelt hij algemeen aanvaarde wijsheden en biedt hij nieuwe perspectieven op het moderne leven. Hij stond in de finales van Radio 2’s Humorklas 2016 en de Lunatic Comedy Award 2017.

 

Elias Van Dingenen

In '99 werd Elias Van Dingenen vice kampioen schaken, in '17 verstuikte hij zijn pols tijdens boomklimmen en in '18 stond hij in de finale van de Humorklas. Hij geeft zijn versie van de feiten, hoe overdreven en idioot het ook moge zijn. Verwacht veel dans en zang. Of niet. Waarschijnlijk niet.

 

Stijn Verdegem

Stijn is 26 jaar en een kinderverzorger uit Gent. Zijn humor kan worden beschreven als niet persé HAHA, maar ''Hey, da's slim gevonden!''. Winnaar van de JSK Comedy Cup, Publieksprijs Commeere Comedy Cup en halve finalist van de Radio 2 Humorklas. En ongetwijfeld een winnaar van uw hart. 

 

Karel De Rijcke

Karel speelt al jarenlang improvisatietheater en omschrijft zijn humor als “avant-garde absurdisme”. Ja, hij houdt van grote woorden. Vorig jaar stond hij nog in de finale van de Lunatic Comedy Award.

 

Domien Vloeberghs

Domien lijkt op een hard rockmuzikant, maar zoekt de rock and roll in stand up comedy. Gevat, herkenbaar & ‘to the point’, dat is Domien Vloeberghs. Hij won al de Vlaamse Improcup, Comedy Slam (Nl) en de publieks-en juryprijs op de Commeere Comedy Cup.

& The Young Ones